Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

guldborgsundavis.dk

guldborgsundavis.dk er progressiv og kritisk, veldokumenteret og vidtfavnende i sammensætningen af døgnets begivenheder, oplevelser og debat. Uafhængig og ubestikkelig, ideologisk bevidst og ikke nødvendigvis upartisk eller neutral. I 2018 havde avisen 3.304.467 læsere.

Guldborgsund Avis blev grundlagt som trykt avis for borgerne i Guldborgsund Kommune af journalist, cand.scient.pol. Carsten Wulff-Clausen (billedet).

Guldborgsund Avis udkom første gang i trykt udgave 2. december 2004.

Indtil udgangen af marts 2010 udkom den trykte Guldborgsund Avis hver uge.  Herefter blev udgivelsen ændret til dels internet-avisen guldborgsundavis.dk
og trykt månedsavis hver sidste weekend i månederne.

Fra januar 2011 blev udgivelsen fuldt og helt koncentreret om guldborgsundavis.dk med opdatering af nyheder 24 timer i døgnet, baggrund og inspiration om alle livets muligheder og udfordringer.

Flere gange har der været tilløb til "generationskifte" på guldborgsundavis.dk - senest i 2014/2015. En proces, der imidlertid har vist sig meget vanskelig, fordi den kræver evner, engagement og økonomi. Derfor overvejes fremtiden for den stadig mere dynamiske internet-avis stadig, og en beslutning bliver truffet i den positivt udfordrende og foranderlige verden, medier er en fortsat vigtigere del af.

Konceptet for Guldborgsund Avis var fra starten unikt. Dels med fokus på lokale og regionale begivenheder, væsentlige nationale og internationale hændelser og politik, dels fokus på emner som bøger og samfunddebat, boliginspiration, design, kunst, kirke og uddannelse. I begyndelsen af 2018 kom KUNSTLOGEN til som et nyt bidrag til både aktuel information og fordybelse.

guldborgsundavis.dk ledes af Carsten Wulff-Clausen som ansvarhavende redaktør.

guldborgsundavis.dk
kan kontaktes via
info@guldborgsundavis.dk


Print siden
-
Klik venligst
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld