Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Saudi-Arabien erkender mord på journalist begået på konsulat

Lørdag 20. oktober 2018 kl. 04:19

Skandalen omkring den forsvundne saudi-arabiske journalist Jamal Khashoggi (59 år) er 100%. I nat har Saudi-Arabien erkendt, at han blev myrdet under besøg på landets konsulat i tyrkiske Istanbul. Hvor han forsvandt 2. oktober i forbindelse med at skulle afhente et dokument.

Tyrkisk politi fattede straks mistanke og mente, at han var blevet myrdet under besøget på det saudi-arabiske konsulat. Man søger stadig efter liget, som muligvis er parteret og delene gemt i en skov og en by 90 km fra Istanbul.

I nat har Saudi-Arabien forklaret, at der opstod slagsmål med Jamal Khashoggi på konsulatet, og at det førte til hans død. Landet har anholdt 18 og flere er allerede afskediget som følge af sagen, meddeler det arabiske land.

Der er chok i hele verden efter nattens saudi-arabiske erkendelse af det brutale mord. Den saudi-arabisk kritiske Jamal Khashoggi skrev for Washington Post og var desuden leder af en arabisk nyhedkanal.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Uro i toppen af Tiger-butikken
- Afklaret skuespiller død
- Skuespillerinde død
- Komiker død på scenen
- Turbolens i post-toppen - den øverste chef er pludselig fyret
- Ingeniør død
- Direktør død
- Guitarist død
- Designer død
- Komponist og musiker død
- Begyndte som shippingelev - stopper nu som direktør
- Dansk topchef i Lidl-kæden worldwide stopper
-
Klik venligst
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld