Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Saudi-Arabien erkender mord på journalist begået på konsulat

Lørdag 20. oktober 2018 kl. 04:19

Skandalen omkring den forsvundne saudi-arabiske journalist Jamal Khashoggi (59 år) er 100%. I nat har Saudi-Arabien erkendt, at han blev myrdet under besøg på landets konsulat i tyrkiske Istanbul. Hvor han forsvandt 2. oktober i forbindelse med at skulle afhente et dokument.

Tyrkisk politi fattede straks mistanke og mente, at han var blevet myrdet under besøget på det saudi-arabiske konsulat. Man søger stadig efter liget, som muligvis er parteret og delene gemt i en skov og en by 90 km fra Istanbul.

I nat har Saudi-Arabien forklaret, at der opstod slagsmål med Jamal Khashoggi på konsulatet, og at det førte til hans død. Landet har anholdt 18 og flere er allerede afskediget som følge af sagen, meddeler det arabiske land.

Der er chok i hele verden efter nattens saudi-arabiske erkendelse af det brutale mord. Den saudi-arabisk kritiske Jamal Khashoggi skrev for Washington Post og var desuden leder af en arabisk nyhedkanal.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Ronaldo tilstår skattefusk og får bøde på 141 millioner kr.
- Seksdages cykelrytter død
- Manuskript forfatter død
- Tragisk! - galoprytter dræbt samtidig med sin hest
- Showbusiness kvinde død
- Borgmester død
- Borgmester i østersøby stukket ned og kæmper nu for livet
- Fodboldspiller død
- Danmarks første kvindelige statminister skifter spor
- TV-reporter og direktør død
- Skuespiller død
- Model og designer død
-
Klik venligst
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld