Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Kvinde bliver formand for DR

Fredag 7. september 2018 kl. 11:24

Der bliver skiftet ud som nat og dag for bordenden i Danmarks Radio (DR) til nytår. En kvinde indtager formandposten i bestyrelsen i stedet for en mand. Det er en kvinde med business- og kulturerfaring i bagagen, der afløser en mand med baggrund i jura og ansættelse i den offentlige forvaltning.

Kvinden hedder Marianne Bedsted (51 år) og har de sidste 4 år været direktør i Salling Group med ansvar for bl.a. stormagasinerne. I årene inden da var hun beskæftiget indenfor kultur og er i dag medlem af bestyrelsen for Musikkens Hus i Ålborg og formand for bestyrelsen i Den Jyske Opera.

Manden, der afløses, hedder Michael Christiansen (73 år), som i 10 år har været formand for DRs bestyrelse. Han blev jurist og gjorde karriere i den offentlige administration frem til 1992, hvor han skiftede til kulturen som direktør for Det Kongelige Teater indtil 2008.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Sanger og musiker død
- Musiklærer død
- Unik modeskaber død
- Brøndby IF fyrer træneren
- Hitler-skuespiller død
- VM-vindende målmand død
- Verden har 1 journalist mindre - blev dræbt i helikopter
- 97-årig prins stopper med at køre bil efter voldsom ulykke
- Igen en rapper død
- Allround skuespiller død
- TV-journalist pludselig død
- Tysk fodboldlegende død
-
-
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld