Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Kvinde bliver formand for DR

Fredag 7. september 2018 kl. 11:24

Der bliver skiftet ud som nat og dag for bordenden i Danmarks Radio (DR) til nytår. En kvinde indtager formandposten i bestyrelsen i stedet for en mand. Det er en kvinde med business- og kulturerfaring i bagagen, der afløser en mand med baggrund i jura og ansættelse i den offentlige forvaltning.

Kvinden hedder Marianne Bedsted (51 år) og har de sidste 4 år været direktør i Salling Group med ansvar for bl.a. stormagasinerne. I årene inden da var hun beskæftiget indenfor kultur og er i dag medlem af bestyrelsen for Musikkens Hus i Ålborg og formand for bestyrelsen i Den Jyske Opera.

Manden, der afløses, hedder Michael Christiansen (73 år), som i 10 år har været formand for DRs bestyrelse. Han blev jurist og gjorde karriere i den offentlige administration frem til 1992, hvor han skiftede til kulturen som direktør for Det Kongelige Teater indtil 2008.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Amerikansk fodboldspiller død
- DR-journalist død
- Judo-talent død
- Krimi-forfatter død
- Bokse-talent død
- Direktør lander efter 17 år i cockpittet hos Norwegian
- Skuespiller og kommunikatør død efter lang tid sygdom
- Ung håndboldspiller død - under svømmetur efter EM
- Skuespiller død
- Frihedkæmper død
- Hedeselskabets direktør fyret
- Bossa nova pioner død
-
Klik venligst
-
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld