Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ung politiker gør ny entré i Folketinget - for sit nye parti

Torsdag 24. maj 2018 kl. 15:06

Det mangeårige medlem af Folketinget repræsenterende Venstre, Jens Rohde (48 år) gør nu ny entré i landspolitik. Han har sagt ja til at opstille på sin jyske hjemegn Holstebro-Viborg, men det sker for sit nye parti de radikale. Jens Rohde forlod Venstre i slutningen af 2015 i protest mod udviklingen i sit gamle parti og meldte sig under de radikale faner.

Han har siden 2009 været medlem af Europa-Parlamentet, og blev første gang valgt til Folketinget i 1998. Han var fra 2001 Venstres politiske ordfører og en markant og betydningfuld politiker på Christiansborg.

Der mangler politikere som den drevne, men stadig unge Jens Rohde. Politikere med et liberalt og socialt ståsted som vil stå ved sine meninger. Holde retningen. Derfor er han blevet opfordret til at stille op påny til Folketinget. Det vil de radikale og det danske folk få stor gavn af - for valgt bliver han!


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Seksdages cykelrytter død
- Manuskript forfatter død
- Tragisk! - galoprytter dræbt samtidig med sin hest
- Showbusiness kvinde død
- Borgmester død
- Borgmester i østersøby stukket ned og kæmper nu for livet
- Fodboldspiller død
- Danmarks første kvindelige statminister skifter spor
- TV-reporter og direktør død
- Skuespiller død
- Model og designer død
- Skuespiller død af kræft
-
-
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld