Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Dramatik i regeringen - 2 yngre ministre tager deres tøj og går

Tirsdag 1. maj 2018 kl. 20:31

Dramatik i regeringen - 2 yngre ministre tager deres tøj og går
Der skal sættes nyt ministerhold i morgen. Efter en dramatisk dag for regeringen Lars Løkke Rasmussen. De 2 yngre ministre Søren Pind (øverste foto) og Esben Lunde Larsen har besluttet at tage deres gode tøj og gå af. Det sker allerede i morgen, når statministeren går til dronningen og i denne aftens timer og måske også noget af natten skal finde deres afløsere. Ja, muligvis rokere rundt på nogle personer på de forskellige ministerposter. Det kommer frem i morgen. Hvad der har fået de 2 ministre til at sige farvel og tak næsten samtidigt, kan man indtil videre kun gisne om. Det ser ikke helt tilfældigt ud.

Søren Pind (48 år) forlader posten som uddannelse- og forskningminister og også Folketinget, mens Esben Lunde Larsen (39 år) forlader posten som miljø- og fødevareminister og fortsætter i Folketinget indtil næste valg. Derefter genopstiller han ikke.

De 2 ministres pludselige afgang er en mavepuster til regeringen. Deres farvel er også et stort problem for Venstre, hvis vælgere svigter... og sender partiet på skrump.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Showbusiness kvinde død
- Borgmester død
- Borgmester i østersøby stukket ned og kæmper nu for livet
- Fodboldspiller død
- Danmarks første kvindelige statminister skifter spor
- TV-reporter og direktør død
- Skuespiller død
- Model og designer død
- Skuespiller død af kræft
- Flyselskabs stifter død
- VM-skøjteløber død af kræft
- Dr. Hook forsanger død
-
-
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld