Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Lokal forfatter er klar med 3. krimi

Mandag 11. maj 2015 kl. 20:50

Lokal forfatter er klar med 3. krimi
Lokal forfatter er klar med 3. krimi
Lørdag den 23. maj signerer Gittemie Eriksen den 3. krimi i serien med retsmediciner Pia Holm og Lars Andersen. Også denne foregår primært på Falster.

- Vores skønne landsdel har fortjent sin egen krimi. Lolland-Falster er perfekt krimiland. Her er store skove, lange strande, gamle godser og hyggelige landsbyer. Et rigtigt Barnaby-miljø, siger Gittemie Eriksen.

Der er dog ikke meget engelsk hygge over de lokale krimier, hvor læseren får et indblik i en retsmediciners hverdag.

- Det er vigtigt for mig at mine krimier er autentiske og virkelighedstro. Jeg har læst medicin og derfor er det logisk at min hovedperson er retsmediciner. Det ville ikke give mening, hvis Pia Holm var journalist, for den verden kender jeg ikke godt nok, fortæller forfatteren.

Gittemie går mege top i at bruge nærmiljøet. Læserne må gerne kunne genkende byen og stederne. Derfor lancerer hun sin krimi i Kaffehuset Møn i Midtpunkt, for det er med i et af kapitlerne i bogen. Alle er velkomne til at komme forbi og få et glas bobler og en snak med forfatteren.

Det er foreløbigt blevet til 3 krimier og et utal noveller, der er solgt i knapt 20.000 eksemplarer siden debuten i 2012. Krimierne foregår primært på Falster, hvor Gitte er født og opvokset, men med afstikkere til København, Sydsjælland og Lolland.

Du kan møde forfatteren lørdag den 23. maj klokken 11 i Kaffehuset Møn i Midtpunkt, Nykøbing F og lørdag den 30. maj klokken 11 i Bog & idé, Nykøbing F.

Om Forsvundet
Krimien handler om en dreng på tur med sin børnehave, som finder en indtørret arm i et moseområde på Falster. Snart dukker der lignende fund op fra flere moseområder og de viser sig at være af nyere dato. Hvert fund ser ud til at være en hel søskendeflok. Retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen står foran en stor opgave med at finde en gerningsmand, for hvem det er lykkedes at skjule sine gentagne gerninger i over tres år. Og meget tyder på, at han stadig er på spil. Kan de nå at forhindre endnu et massemord på en hel børneflok?

Samtidig har Pia Holm sine egne ting at kæmpe med. Spøgelserne fra fortiden hjemsøger hende og kræver hendes opmærksomhed.
© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Psykisk syg kvinde reagerede - livfarlig sejltur i gummibåd
- Turister kvæstet i Tyrkiet - bus kørte af vej og nedad skrænt
- Næste store bank må ty til massefyringer - 10.000
- Ung mand nægter sig skyldig i politibetjents død i kollision
- Ny engelsk premierminister valgt med rungende opbakning - brexit
- 2 mænd kom i direkte slagsmål i kampen om parkeringplads
- Annoncer om tilbud og events og nyheder 24 timer i døgnet fra Gedser til New York
- Bilist i livfare efter kollision-ulykke under overhaling
- Død og fordærv igen - de første 17 dræbt af bombe ved hotel
- Nedtælling ved valget af ny engelsk premierminister
- Flammer står op gennem taget i engelsk shoppingcenter
- Motorcyklist kørte udover fjeldside og blev dræbt
-
Klik venligst
-
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld